En investering för framtiden

Du kan var helt trygg med din IBC SOLAR solcellsanläggning och den experthjälp du får genom våra Premium Partners.

Solcellslösningar att lita på – tillförlitlighet oh flexibilitet

Det absolut viktigaste när du investerar i solceller är att du får en skräddarsydd lösning utifrån dina förutsättningar. Just det är IBC SOLARs kännetecken. Med ett sortiment som präglas av kvalitet och flexibilitet parat med våra kunniga och engagerade Premium Partners får du precis den anläggning som passar dina förutsättningar bäst.

Vi tar hänsyn till både hur ditt verksamhetsbehov ser ut och vilka förutsättningar din fastighet har och anpassar installationen på bästa sätt.

Utifrån förväntad solinstrålning och din förbrukningsprofil får du en tillförlitlig prognos till ditt beslutsunderlag för att din investering ska bli trygg.

smart systems for solar power

Beprövad kvalitet för en säker investering

Alla våra produkter och varje komponent som ingår i dem genomgår en rigorös kontroll som säkerställer att de är just så effektiva och tillförlitliga som du har all rätt att förvänta dig. Tack vare det kan du vara trygg med att varje solcellsanläggning som byggs med IBC SOLAR-produkter är en lönsam investering.

Hand I hand med produktkvaliteten går de generösa produkt- och prestandagarantier vi som ledande leverantör av solceller erbjuder. Våra prestanda- och livslängdsåtaganden säkerställs självklart genom omfattande egen testverksamhet, dessutom anlitar vi externa laboratorier såsom TÜV och Fraunhofer ISE för att verifiera våra egna resultat.

 

Läs vidare

Kompetensen hos våra Premium Partners

Professionalitet och kompetens är de absolut viktigaste kännetecknen som genomsyrar vårt nätverk av lokalt förankrade Premium Partners som står till din tjänst. De hjälper dig att designa en anläggning utifrån dina förutsättningar, de bygger den med den kvalitet du har rätt att förvänta dig och de hjälper dig med det minimala underhåll en välbyggd solcellsanläggning behöver.

Våra Premium Partners, över 1000 globalt, är utvalda med omsorg och utbildas kontinuerligt för att säkerställa att de är helt up-to-date med den senaste utvecklingen och kunskapen så att den kommer dig till godo.