IBC SOLAR Sverige

Mot ett hållbart samhälle med solel!

IBC SOLAR är en världsledande solcellsleverantör. Vi fokuserar på att leverera kvalitetssäkrade och noggrant besiktade produkter till våra kunder. Vårt arbete skiljer sig tillandra leverantörer i samma segment då vi är med genom hela affären tillsammans med kunden, med kunden i fokus.

IBC SOLAR grundades 1982 i Bad Staffelstein, Tyskland. Nu finns bolaget representerat i över 30 länder, utspritt över fyra kontinenter. Sedan år 2010 har vi levererat solceller till den svenska marknaden genom en stor och viktig kund, Solkompaniet.

År 2018 beslutade internationella IBC SOLAR att starta försäljning direkt på den svenska marknaden. Satsningen görs nu samarbete med Solkompaniet som nu är moderbolag till IBC SOLAR AB.  Solkompaniet besitter en lång erfarenhet och kompetens som nu blir tillgänglig för dig som kund till svenska IBC SOLAR AB.

Vår huvudsakliga uppgift är att underlätta solelinstallatörernas vardag, så att det blir mer tid över för det viktiga - kunderna. Det gör vi genom snabba och smidiga leveranser, men också genom att sprida vidare den erfarenhet som vi samlat på oss under åren i branschen kombinerat med våra installatörers kunskap.

Du som kund till oss får tillgång till ett projeteringsverktyg, PV Manager. Ett verktyg som använts och finslipats i decennier. I verktyget får du tillgång till det du behöver för att följa projektet. Från projektering och offerter till att göra checklistor och beställa fler varor. 

Vi är IBC SOLAR

Kontakta oss på telefon: 08-400 267 55 och e-post:  info@ibcsolar.s

Alternativt kontakta någon av oss direkt enligt kontaktuppgifter nedan. 
 

Axel Alm
Vd, Stockholm


0768 – 53 58 79
axel.alm(_at_)ibcsolar.se

Jonas Söderberg
Account Manager, Stockholm

073 - 812 77 77 
jonas.soderberg(_at_)ibcsolar.se

Samar Nath
Försäljningschef, Linköping


0702 - 43 67 66
 samar.nath(_at_)ibcsolar.se

Maria Pohjonen
Kommunikationsansvarig, Stockholm


0708 - 86 41 19
maria.pohjonen(_at_)ibcsolar.se

Tove Waldetoft
Kundansvarig, Stockholm


0727 - 28 89 45
 tove.waldetoft(_at_)ibcsolar.se

Per Haagen
Account Manager, Helsingborg

073 - 845 59 00
per.haagen(_at_)ibcsolar.se