Hantering av personuppgifter

När vi ber om att få ta del av dina personuppgifter har vi alltid ett syfte. Vi gör det för att du ska kunna ta del av exempelvis våra onlinetjänster, för att vi ska kunna nå dig med information som är intressant för dig eller för att göra undersökningar och analyser som hjälper oss att ge dig ännu bättre tjänster och produkter.

De uppgifter du valt att dela med oss, delar inte vi till annonsörer eller andra organisationer. Men om det behövs så kommer vi att dela med oss av dina kontaktuppgifter till tredje part om det är nödvändigt för att kunna svara på din fråga. IBC SOLAR samlar bara in de personuppgifter som är relevanta och nödvändiga, och vi behåller dem endast så länge det är nödvändigt för de syften de behövs.

Har du frågor om dina personuppgifter, vad vi sparat eller om du vill att vi ska radera dessa? Hör av dig till info@ibcsolar.se.

Cookies – kakor

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats och för att analysera webbtrafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi anta att du godkänner detta.