Valuta för pengarna - en investering i hållbarhet

Vi behöver ditt samtycke för att ladda innehåll från YouTube!

IBC SOLAR har ett brett sortiment av monokristallina solceller. Genom oss kan du alltid hitta rätt solpanel för ditt projekt, oavsett användningsområde och lokala förutsättningar. Vi erbjuder solpaneler som tillverkas både i Asien och i Europa.

Med erfarenhet sedan 1982 kan vi stolt kalla oss experter på solel!

IBC SOLAR erbjuder en högkvalitativ produktserie under eget varumärke. Den är framtagen med högsta tänkbara kvalitetsambitioner, certifierad och ytterst noggrant kontrollerad. Dessutom levereras produkterna med generösa garantier.

Genom åren har IBC SOLAR strävat efter att skapa ett produktsortiment med en genomarbetat kvalitetscykel. Syftet är att produkterna tillsammans med installationen ska skapa de bästa förutsättningarna för en långlivad anläggning. Monteringen ska vara genomförbar på ett sätt som är lätt att hantera för installatören.

Vårt sortiment är sammansatt med målet att rätt produkt ska finnas där , till varje kund och för varje projekt, vare sig det rör sig om att förse ett fritidsboende med en liten anläggning eller att bygga maximal kapacitet och täcka stora takytor:

  • Vi kan för närvarande (feb 2019) erbjuda pollykristallina solceller upp till 330 watt 
  • Vi erbjuder monokristallina celler upp till 370 watt 

 

KONTAKTA OSS

Mervärdet du får med IBC SOLAR’s Value-Added Line

Vi behöver ditt samtycke för att ladda innehåll från Yumpu!