Valuta för pengarna - en investering i hållbarhet

IBC SOLARs mångsidiga sortiment omfattar såväl pollykristallina som monokristallina solceller. I IBC SOLARS sortiment hittar du alltid rätt solcell för ditt projekt, oavsätt användningsområde och lokala förusättningar. 
Som leverantör till över 3 700 megawatt installerad soleleffekt och över 160 000 väl fungerande solcellsanläggningar drar vi oss inte för att stolt kalla oss experter på solcellsteknik.

IBC SOLAR erbjuder, vid sidan av branschens mest välrenommerade tillverkares produkter, en högkvalitativ produktserie under eget varumärke. Som är framtagen med högsta tänkbara kvalitetsambitioner, certifierad och ytterst noggrant kontrollerad, dessutom levereras produktierna med generösa garantier.

Genom åren har IBC SOLAR strävat efter att skapa ett produktsortiment med snäva toleranser vad gäller prestanda. Syftet är att optimera installation och kompatibilitet med övriga komponenter i anläggningen, för att på så sätt underlätta konfiguration och montage.

Vårt sortiment är sammansatt med målet att rätt produkt ska finnas där, till varje kund och för varje projekt, vare sig det rör sig om att förse ett fritidsboende med en liten anläggning eller att bygga maximal kapacitet och täcka stora takytor:

  • Vi kan för närvarande (feb 2019) erbjuda pollykristallina solceller upp till 330 watt 
  • Vi erbjuder monokristallina celler upp till 370 watt 

 

KONTAKTA OSS

Mervärdet du får med IBC SOLAR’s Value-Added Line